Introduktion

GKS Outlook Addin  är ett tilläggsprogram till Microsoft Office Outlook som ger en effektiv hantering av e-post och kontakter inom tryckeriet. Tillsammans med GKS CRM ger GKS Outlook Addin ytterligare fördelar genom att integrera GKS CRM i Outlook.

E-post
GKS Outlook Addin ger ordning på företagets e-postkonversationer med kunder genom att utgående eller inkommande e-post kopplad till ett offert- eller ordernummer i GKS. På detta sätt sparas konversationen så att samtliga på tryckeriet kan ta del av informationen. Skickade offert- eller orderbekräftelser kopplas automatiskt och blir även tillgänglig i GKS CRM som ett PDF-dokument.

Kontakter
Ofta är det bekvämt att ha en alltid uppdaterad kontaktlista i Outlook. Genom kontaktsynkronisering importeras referenspersoner från företagsregistret i GKS till den egna kontaktlistan i Outlook och hålls därefter uppdaterad. Användaren väljer själv vad som önskas synkroniseras av prospekt, kunder och leverantörer. För kunder som har mobiltelefon kopplad till Outlook får man dessutom hela kundlistan uppdaterad i mobiltelefonen.

Gå vidare genom att välja ett kapitel i innehållsförteckningen.